• Wrap elastic Liliputi Rainbow line - Unicorn - Marsupii si hamuri (1)
  • Wrap elastic Liliputi Rainbow line - Unicorn - Marsupii si hamuri (1)
  • Wrap elastic Liliputi Rainbow line - Unicorn - Marsupii si hamuri (3)
  • Wrap elastic Liliputi Rainbow line - Unicorn - Marsupii si hamuri (4)
  • Wrap elastic Liliputi Rainbow line - Unicorn - Marsupii si hamuri (5)
  • Wrap elastic Liliputi Rainbow line - Unicorn - Marsupii si hamuri (6)
Wrap elastic Liliputi Rainbow line - Unicorn - Marsupii si hamuri (1)

Wrap elastic Liliputi Rainbow line - Unicorn

Descriere

Wrapurile elastice Liliputi îmbrățișează bebelușul tandru, dar totodată cu siguranță, utilizarea lor este foarte ușoară chiar și pentru începători. Nu jenează pe nici o parte, poți purta copilul tău pentru un timp îndelungat, confortabil atât în oraș, cât și în timpul unei excursii.

Mărime universală. Wrap-urile au o lungime de 5 metri cu care oricine poate lega un nod perfect pentru purtarea în față, pe spate sau chiar pe șolduri. Ghidul de legare reprezintă un accesoriu al marsupiului cu ajutorul căruia chiar și începătorii pot dobândi repede o practică care oferă siguranță.

Greutatea purtată poate fi distribuită în mod optim cu ajutorul wrap-ului Liliputi pentru că solicită simultan spatele, umerii și șoldul. Este extrem de confortabil atât la adresa bebelușului, cât și a mămicii. Oferă o senzație primitivă, tradițională purtătorului datorită caracteristicii de legare în timp ce oferă o siguranță completă bebelușului purtat.

Reglarea în funcție de mărime este extrem de ușoară, fiecare îl poate ajusta după nevoie.  Ghidul de legare reprezintă un accesoriu al marsupiului cu ajutorul căruia fiecare poate învăța ușor modalitățile de legare a marsupiului și își poate însuși diferite modalități de purtare (purtare în față, purtare pe spate, purtare pe șolduri).

Wrapul flexibil Liliputi este ușor adaptabil și se formează perfect oricărei construcții anatomice. Persoane scunde și înalte, cu umeri lați sau înguști pot să-și aplice o legătură la fel de confortabilă. În cadrul unei familii, atât mama cât și tăticul îl pot purta simultan, fiecare găsind în el mijlocul perfect de purtare.

Caracteristicile produsului:

Compoziția materialelor:

marsupiu: : - 95% bumbac, 5% elastan

Bumbac:

Standard-100-Oeko-Tex-LiliputiÎncredere în textile!
Controlat sub aspectul
noxelor conform
Oeko-Tex® Standard 100

Dimensiuni:

lungime – 5 metri
lățime – 60 cm

Instrucțiuni de spălare:

Poate fi spălat în mașina de spălat la 30 de grade. Poate fi centrifugat la un număr scăzut de rotații.Pentru menținerea duratei de viață mai lungi noi recomandăm mai degrabă curățarea locală. În cazul în care este indicată curățarea totală a wrap-ului, acesta poate fi spălat în mașina de spălat la o temperatură scăzută. A nu se pune în uscătorul de rufe!

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator